Smartlog v3 » mode elsker » Beats by dre horetelefoner
Opret egen blog | Næste blog »

mode elsker

mode elsker

Beats by dre horetelefoner

20. Dec 2012 03:42, modeelsker1206

Monster, lige midt i øverste navnene i lyd, har netop sammen med Nick Cannon at tilbyde NCredible sortiment af hovedtelefoner, featuring NTune på-ører.

Beats by dre billigt, Selvom Monster ikke søger for at strides med på deres specifikke for hvert SE-selskabet, Monster NTunes er forholdsvis en fremragende tilbyder dig i onlinemeddelelser konkurrenceevne med Dr. Dre's Solo Beats. Komponenten Monster NTunes et hyggeligt i figur, elegant og unik styling, aftagelig hovedtelefon kabel-tv etableres med ControlTalk og lydspor fantastisk, du vil kunne helt sikkert føler.

Monster beats,til start med inspektion, NTunes gøre fase af fremragende filt bare lidt minimale i tilføjelse plasticky.

Beats by dre horetelefoner, Vi forvekslede en forholdsvis fleksibel hårbånd til blot om enhver spinkle hårbånd. Straight væk ordentlig snart efter rocking NTunes for blot en række øjeblikke, vi indså, de kan være sikkert temmelig robust og konstrueret til almindeligt være nedtonet og afslappet.

Beats by dre stuido, De gør ikke fold, ikke desto mindre hårbånd er adaptable rigelig til tug kun én øre cup i halsen i øret, DJ-typografi.

Beats by dre solo, Hårbånd er justerbar og polstret tæt på undersiden. Cups pivotere lidt mindre til at generere en på brugervenlighed styrke med enhver dimension hoved.ear cups er på øre, så de sidder inden for netop dine øre i modsætning til rundt for dine øre. i denne henseende kan de være sammenlignelige til at Beats ved Dre Solo High definition. Cups er endda dybest set en meget lille smule tykkere end Beats. De smukke en fantastisk gave grundigt omfatter ting lide min store ører. de er undtagelsesvis komfortable, selv så, hvis du har betydelige ører de kunne skade egnet umiddelbart efter mange timer i brug. Vis op erfaring isolering er simpelthen alright, som kunne være udsivningen.

Tags

Relaterede