Smartlog v3 » mode elsker » Hver ting var ordnet fitness og en person
Opret egen blog | Næste blog »

mode elsker

mode elsker

Hver ting var ordnet fitness og en person

6. Dec 2012 09:29, modeelsker1206

Mont Blanc 2012 - En Ridge Too Far?Min udfordring var at få ud af min comfort zone og klatre mod toppen af ​​Mont Blanc. Før jeg gik jeg beroligede mig selv, at jeg havde gjort al min træning, kitted mig ud med alle de redskaber og vejledning bøger og booket guider via en pålidelig leverandør i Chamonix til at tage os op på bjerget.

Mont blanc danmark, Hver ting var ordnet, kit, fitness og en person til at vise os vejen.Da du kommer til at kende den komponent vi ikke kunne klare var klimaet, der var utroligt unseasonal vejr - selvom vi var i Chamonix den førende af dine bjerge havde i overskud på 6-8 meter ny sne. Oddsene var imod os.Men alligevel gik vi op med vores guider til at undersøge måder at arbejde inde i bjergene og til kommer for at blive akklimatiseres for den højde.

Mont blanc etoile, Vi lærte så betydeligt - den bedste måde at klatre og falde, bruge isøkser at klatre vægge af is og bare hvordan man kan gå utroligt langsomt op enorme flader af dyb nysne, med næsten hvert fodtrin vi gled en håndfuld inches som pulver kæmpede for at holde sammen.

Mont blanc meisterstück,Jeg har normalt sagt, at jeg ikke er comfy med højder, så når vi var nødt til at gå langs højderyggen fra Aiguille de Midi det hvide ud situationer passer mig meget ordentligt.

Mont blanc, Første gang vi forsøgte det de 60-70 kmph vind, fygende sne og hvid ud forhindrede mig i at se synspunkter på begge sider fra højderyggen.

Mont blanc boheme, Hjælpelinjerne besluttet, at det var så godt risikabelt at fortsætte, så vi vendte tilbage. Ved det andet forsøg til at krydse højderyggen vinden og sneen var faldet i intensitet, men det hvide ud situationer havde været alligevel i fuldstændig kraft. Så jeg kan ærligt sige, jeg ikke fik at bestemme den fulde effekt fra den 200m fald til min hensigtsmæssig eller 2000m drop til venstre for mig. Skam?Så med de mange nye sne, vind, uforudsigelige vejr og stor lavine muligt blev det besluttet af vores guider at ændre udfordring. 

Tags

Relaterede