Smartlog v3 » mode elsker » Mindfulness formindsker angst og
Opret egen blog | Næste blog »

mode elsker

mode elsker

Mindfulness formindsker angst og

23. Aug 2012 08:12, modeelsker1206

 Depression in Cancer patienterpersoner, der får en diagnose af de fleste kræftformer konfrontere følelsesmæssige og kropslig spørgsmål.

Mbt sko , De har brug at komme med en afgørelse, hvilken slags behandling løsning at gå efter og skal acceptere farerne forbundet med disse.

Mbt sko udsalg , Fysiske velbefindende ture ind kompromitteret på grund af kræft plus de ledsagende behandlinger og denne forringelse kan have en indflydelse på mobilitet, udseende og psykologiske velbefindende. Personer, der vil have at gøre med de fleste kræftformer behandlinger, eller som har overlevet kræft på forbedrede chancen for negativ mentale samlede sundhedsresultater.

Mbt sandaler , Fortvivlelse og bekymring er mellem de mest typiske psykologiske konsekvenser blandt cancer survivors og enkeltpersoner. Ikke genkender hvad den kommende besidder og understreger om attakker kan udvikle bekymring og frygt. Beklager om tidligere alternativer og negative følelser relateret, som har en tidligere livsstil kan resultere i melankoli i disse personer. Selv om det virkelig er populære, mennesker, som Slaget ved kræft kunne også bør besejre psykologiske wellness vanskeligheder, en af de enkleste måder at gennemføre, er definitivt dog udførligt drøftet.Mindfulness-baseret terapier (MBT) er faktisk udnyttet for at håndtere en masse negative psykologiske spørgsmål, samt bekymring og fortvivlelse. For mennesker, der har at gøre med flere symptomer herunder lidelser, kunne MBT være en nyttig ressource.

Mbt , Jacob Piet af din Department of Psychology ved Århus College i Danmark udføres kun det seneste en undersøgelse for at opdage, hvis MBT kunne godt være fordelagtige ved at nedbringe ikke blot de fysiske tegn involveret med de fleste kræftformer, men vil også de psykologiske indikatorer for melankoli og anxiousness. Til hans gennemgang analyseres Piet fakta fra 22 individuelle rapporter, der vurderes fysiske og psykiske sundhed og egnethed af mere end én, fire hundrede mennesker i dag med de fleste kræftformer. Personerne endte evalueret for symptom alvoren og eftergivelse, ud over generelle kvalitet daglige levevis.effekterne udsatte de personer, der modtog MBT oplevet ikke består af trådnet reduktioner i depressiv og ivrige symptomer end folk, der fremskaffes sædvanlige pleje. Også disse nøjagtig samme mennesker også i dag indså betydeligt mindre drøvtygningens og svært involveret med depression og stress. Piet Find stor forskel involverer de opnåede fra den randomiseret kontrollerede forskning (RCTs) samt nonrandomized videnskabelige afprøvninger virkninger, men uanset hvad, dille indikeret at MBT var i sandhed en levedygtig og hjælpsom indstilling til håndtering af begge disse kropslig og psykologiske symptomer, der opstår fra de fleste kræftformer analyse og helbredelse. Piet ekstra, "Sammenlignet med andre nyttige former for psykologisk behandling, MBT kan eventuelt tilkendegiver en mere fælles tilgang til håndtering af psykiske forstyrrelser ved uddanne deltagere relatere langt mere dygtigt til deres praktiske erfaringer."

Tags

Relaterede